De Lieflijke Wildernis van Noord-Europa

                                                       

 

 

 

We laten zien wat er zich zoal afspeelt in de 'eeuwig zingende bossen' van het noorden. Als Koning Vorst langzaam maar zeker plaatsmaakt voor Flora, de godin van de lente, ondergaat het landschap een ware metamorfose. Bomen werpen hun witte last van zich af, bloemen komen onder de sneeuw vandaan en vogels kondigen de komst van een ander jaargetijde aan.                                

 
                                          39

                    

                                                                          

We gaan op zoek naar bevers. Op onze tochten komen we ook elanden tegen en zelfs de zeldzame vliegende eekhoorn. Landschappen worden afgewisseld met zoogdieren en vogels.

De beelden van duikende visarenden zijn ronduit spectaculair, maar wat een zaagbek (eendensoort) naar binnen kan werken oogst minstens zoveel bewondering.

    

 

 

Voor plantenliefhebbers: de wilde planten worden zeker niet vergeten, met als hoogtepunt de orchideeën op Öland in het voorjaar.
Het mooie licht in het noorden maakt de kleuren fabuleus. Onze avond gaat door tot in de late herfst, wanneer de natuur “vlagt” in groen, rood en goud, want het is hier niet alleen zomers goed toeven.                                                       

 

        ree

 

 

   

Last but not least verschijnt Aurora weer, het sprookjesachtige noorderlicht. Met 3 projectoren en muziek, laten we u genieten van onze  ‘Lichtshow in Lapland’